Geplaatst op: 01-02-2020

Advocaat contractenrecht

Geschreven door:

Hein Kernkamp

De deal rond krijgen

Het gaat u om de deal. Laat ons het papierwerk voor u gladstrijken. Indien u op zoek bent naar een ervaren, kundig en pragmatisch ingestelde advocaat, dan bent u bij Minerva Advocaten aan het juiste adres.

Contracteren is een vak

Of het nu gaat om het in correspondentie vastleggen van de afspraken, of om het uitonderhandelen van een meer dan tachtig pagina's tellend contract met tien bijlagen, wij kunnen u werk uit handen nemen. Wij weten wat voor u belangrijk is. Al jarenlang stellen wij onze expertise ter beschikking aan ondernemingen in diverse branches, variƫrend van eenmanszaken tot multinationals. Advies, het redigeren van de overeenkomst of het uitonderhandelen van een overeenkomst, u zegt het maar. Wij gaan aan de slag en nemen u werk uit handen.

Kleinere bedrijven die geen eigen juridische afdeling hebben gebruiken ons als een soort externe bedrijfsjurist. Grote bedrijven maken gebruik van onze expertise als ze de daarbij benodigde specialistische kennis niet in huis hebben of als er gewoon teveel werk is.

Onze diensten - uw contract

Minerva Advocaten kan ook u adviseren over en begeleiden bij het:

  • beoordelen van nationale en internationale overeenkomsten
  • opstellen van standaardovereenkomsten
  • opstellen van algemene voorwaarden en het adviseren over de wijze waarop u deze van toepassing verklaart op uw overeenkomsten.
Advocaat contractenrecht Rottedam

Contractgeschillen

Minerva Advocaten kan u bijstaan als onverhoopt geschillen ontstaan, zoals over:

Leg uw vraag aan ons voor

Heeft u vragen over contractenrecht of wilt u zich laten bijstaan? Laat het ons vandaag nog weten. Wij spreken uw zaak graag vrijblijvend met u door. Ons motto is niet voor niets: "Uw probleem, onze zorg."

Meer informatie?

Hein Kernkamp helpt u graag verder.

Bedrijfsgegevens

KvK: 74640518

BTW: NL859977602B01

IBAN: NL37ABNA0844817805

Adresgegevens

Minerva Advocaten B.V.

Meent 106

3011 JR Rotterdam

© 2023 Minerva Advocaten B.V.

Algemene Voorwaarden Klachtenregeling Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en analyseren.

Akkoord