Geplaatst op: 29-12-2019

Advocaat Vervoersrecht

Geschreven door:

Hein Kernkamp

Transport, Haven & Handel

Het vervoerrecht is het stelsel van verdragen, wetten en regels die toepasselijk zijn op het transport van goederen over zee, over de weg en binnenwateren, door de lucht, over het spoort, en een combinatie daarvan, het gecombineerd vervoer. Minerva Advocaten houdt zich bezig met alle aspecten van het vervoersrecht. Tot onze cliënten behoren internationale en nationale logistieke dienstverleners, zoals transporteurs, expediteurs en warehouse-operators.

advocaat vervoersrecht

Vervoersrecht

Soms gaat er iets goed mis. Een stelling stort in elkaar, lading komt bedorven aan of het nieuwe warehousemanagementsysteem blijkt niet te werken. U heeft net extra ruimte bijgehuurd en uw grootste klant zegt van de ene op de andere dag op. Het vervoersrecht biedt dan de oplossing. Wij helpen onze cliënten daarbij, of het nu door middel van advisering is of een procedure.

CMR / AVC

U kunt bij Minerva Advocaten terecht voor alle geschillen betreffende nationaal wegvervoer (AVC) en internationaal wegvervoer (CMR). Wij treden op voor vervoerders, voor ladingbelanghebbenden en verzekeraars.

Uw advocaat vervoersrecht

U kunt bij onze vervoerrecht advocaten terecht voor al dit soort problemen, maar vooral ook voor oplossingen. Zo assisteerden wij onze cliënten ter zake van:

  • Vervoerovereenkomsten
  • Procedures, arbitrage en bindend advies
  • Beslagkwesties
  • Ladingschades

Wij kennen de branche en het internationale transportrecht. Als u ons nog niet kent is het tijd voor een kennismaking. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij assisteren u graag. Ons motto is niet voor niets: "Uw probleem, onze zorg."

Meer informatie?

Hein Kernkamp helpt u graag verder.

Bedrijfsgegevens

KvK: 74640518

BTW: NL859977602B01

IBAN: NL37ABNA0844817805

Adresgegevens

Minerva Advocaten B.V.

Meent 106

3011 JR Rotterdam

© 2023 Minerva Advocaten B.V.

Algemene Voorwaarden Klachtenregeling Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en analyseren.

Akkoord