Geplaatst op: 28-12-2019

Maritiem Advocaat Rotterdam

Geschreven door:

Hein Kernkamp

De Nederlandse zeehavens

De Nederlandse zeehavens verbinden Nederland met de rest van de wereld. Dat levert economisch veel op, maar brengt ook de nodige geschillen en problemen met zich mee. Daarmee is Rotterdam de logische vestigingsplaats voor advocaten die gespecialiseerd zijn in het maritieme en handelsrecht, en kennis hebben van de scheepvaart, de zeehavens en de hele logistieke keten. Kennis van het transportrecht en maritiem recht zijn in een wereldhaven als Rotterdam essentieel. Als u er even niet uitkomt kan u natuurlijk altijd sparren met een maritime advocaat, die als het nodig is de zaak snel en effectief voor kan leggen aan de rechter, zo nodig in een spoedprocedure.

Vind een maritiem advocaat Rotterdam

Advocaten in de maritieme wereld

Minerva Advocaten is een vooraanstaand maritiem advocatenkantoor dat een allesomvattende dienstverlening biedt op scheepvaart-, transport- en verzekeringsrecht gebied. Onze advocaten zijn net als onze cliƫnten thuis in de maritieme wereld. Wij treden op als advocaat van rederijen, scheepswerven, agenten, stuwadoors en andere maritieme en logistieke dienstverleners.

Maritiem advocaat Rotterdam

Tot de praktijk van onze maritieme advocaten behoren beslag en executie van zeeschepen, procederen schade en aansprakelijkheid, adviseren over wet- en regelgeving en assisteren bij de onderhandeling over internationale contracten.

Uw advocaat in Rotterdam

Zoekt u een maritiem advocaat Rotterdam die gespecialiseerd is in het zeerecht en de binnenvaart? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw doelstellingen. Ons motto is niet voor niets: "Uw probleem, onze zorg."

Meer informatie?

Hein Kernkamp helpt u graag verder.

Bedrijfsgegevens

KvK: 74640518

BTW: NL859977602B01

IBAN: NL37ABNA0844817805

Adresgegevens

Minerva Advocaten B.V.

Meent 106

3011 JR Rotterdam

© 2023 Minerva Advocaten B.V.

Algemene Voorwaarden Klachtenregeling Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en analyseren.

Akkoord